Eksempler på
hvordan beboer
har indrettet sig
(klik for at se dem
større):
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Bo godt på FrydenDal
- tæt på det hele
 
 

Hvis du vælger at leje eller købe en lejlighed på FrydenDal - har du samtidig valgt at bo i et smukt, grønt miljø på en af Aabenraas bedste adresser. Du er tæt på skov og rekreative områder. En stor del af lejlighederne får en fantastisk udsigt til by, fjord, skov og grønne områder.

Og du har kun fem minutters gang til centrum med mange indkøbsmuligheder i dagligvare- og specialbutikker.

Du kan vælge mellem mange spændende boliger fra 74 til 158 kvm, som alle har niveaufri adgang til moderne faciliteter. 

Eksempler på hvordan beboer, der er flyttet ind, har indrettet sig.

Til byggeriet er udelukkende anvendt gode, solide og moderne materialer.

Der er elevatorer op til alle boliger.

 

Moderne lejligheder og nyeste teknologi

Alle boliger i FrydenDal projektet er enten nyopførte eller nyrenoverede. Horup Bolig har med sædvanlig sans for detaljer og nytænkning skabt et boligkompleks, som fuldtud lever op til nutidens moderne boligkrav og komfort. Alle lejligheder er monteret med store, danskfabrikerede og energirigtige vinduespartier, som skaber lyse og venlige boliger. 

Også på det teknologiske område er vi stolte af, at kunne præsentere et nyudviklet gulvvarmesystem, hvor varmen reguleres automatisk inden for få timer. 

Der er gulvvarme med natsænkning i alle rum. Systemet kan indstilles til automatisk natsænkning af temperaturen, hvilket resulterer i en væsentlig besparelse på varmeudgiften. Der er ligeledes mulighed for manuel varmeregulering i hvert enkelt rum. Alle boliger har individuelt varmesystem med varmeveksler og MWH-måler, Der afregnes naturligvis kun for eget forbrug.

Genvex anlæg giver godt indeklima

I en stor del af boligerne er der installeret Genvex anlæg, som kan reguleres i tre indstillinger efter ønske. 

Anlægget kan også indstilles til ikke at forvarme luften, der blæses ind. Det bevirker, at der blæses frisk luft ind med udendørs temperatur. Effekten herved er som en slags aircondition - dog med et betydeligt lavere energiforbrug - og et meget bedre indeklima

 

GRUNDPLANER:

(klik på dem for at
se dem større)

 
 

 
 

Se alle grundplaner her

 

Se hvad der stadig er ledig